ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300€

0

Το καλάθι αγορών σου είναι άδειο

Τρόποι Πληρωμής / Ασφάλεια Συναλλαγών

Τρόποι πληρωμής

Για συγκεκριμένες παραγγελίες με προϊόντα που δεν βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 50% για να προχωρήσει η παραγγελία, ανάλογα με το είδος του προϊόντος και την εμπορικότητα του. 

Για προϊόντα από Εταιρείες του εξωτερικού το μέγεθος της προκαταβολής αυξάνεται στο 70%

Η πληρωμή των παραγγελιών, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείς να μας καταθέσεις τα χρήματα για την παραγγελία σου σε έναν από τους λογαριασμούς της Εταιρίας με όνομα δικαιούχου.
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- PIRAEUS BANK:
Αρ. Λογαριασμού/Account No: ΙΒΑΝ: GR4701722150005215098631075
Κύριος Δικαιούχος: ΔΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.
   
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας μας ένα email για να γνωστοποιήσεις ότι έγινε η κατάθεση στο εξής email > sales@lightexpert.gr.

2. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Έχεις την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, Discover και Diners Club) ακολουθώντας τις
βασικές οδηγίες πληρωμής:

Αφού επιλέξεις το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις, στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επίλεξε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω EveryPay. Συμπλήρωσε τα στοιχεία της κάρτας σου όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκλήρωσε την αγορά σου.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

every pay τρόποις πληρωμής

Για τη δική σου ασφάλεια, το κατάστημά μας δεν αποθηκεύει ή διατηρεί με κανέναν τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας.